Rosa Haverkort


Sinds begin 2013 ben ik bij fysiosportief werkzaam als fysiotherapeute. Naast mijn werk als fysiotherapeut in de praktijk heb ik ook fysiosportiefrunning opgezet. Hierin begeleidt ik hardlopers op elk niveau met verschillende diensten.

Daarnaast heb ik mij eigen revalidatie hardloopgroep, hiermee begeleid ik hardlopers weer terug naar het hardlopen na bijvoorbeeld een periode van blessures.
Naast hardloopspecifieke klachten zie ik ook veel nek-, schouder- en rugklachten en ben ik teamlid van ons rugteam. Verder zie ik ook klachten als verstuikte enkels, voorstekruisband rupturen en neurologische problematiek.

Zelf doe ik ook graag aan hardlopen, wielrennen en fitness, maar hou ik ook van gezelligheid zowel privé als tijdens mijn werk. Voor mij is een click met de patiënt een belangrijke factor in het succes van mijn behandelingen.

In de toekomst wil ik graag nog de master psychosomatische fysiotherapie gaan doen, ik vind het totaalplaatje van het gedrag van de mens en pijnklacht een erg interessant onderdeel van ons werk en wil mij hier graag in de toekomst verder in specialiseren.

Rosa Haverkort helpt u met:

  • AGB-code: 04-122282
  • BIG-nummer: 99916703904

Rosa Haverkort helpt u op de volgende lokaties: