Fysiotherapeut Rosa Haverkort

Sinds februari 2013 werk ik met veel plezier en enthousiasme bij fysiosportief. In de praktijk zie ik veel hardlopers, maar daarnaast zie ik ook bijna alle andere klachten die je kunt bedenken.

Ik hou mij bezig met reguliere fysiotherapie, zowel in de oefenzaal als in de kamer. Met de hardlopers doe ik bijna altijd een loopanalyse om te kijken of er iets in het looppatroon niet goed gaat die de klachten in stand houden of zelfs veroorzaken. Vaak is dit ook het geval, daarom doe ik veel met looptechniek verbeteren in combinatie met core stability functioneel toepassen tijdens het hardlopen.

De afwisseling tussen de vele verschillende klachten, type patiënt en werkwijze maakt het werk ontzettend interessant en leuk. Daarnaast hebben we een fantastisch kundig, maar ook erg gezellig en sfeervol team.

Naast mijn werk als fysiotherapeut werk ik ook nog deels als personal trainer bij fysiosportief, dit is een verlengstuk voor de patiënt na de reguliere fysiotherapie. Als fysio/personal trainer kan ik de klant beter begrijpen op het vlak van pijn en eventuele beperkingen.

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond, nu volgt de 3 jarige opleiding tot klinische psycho-neuro-immunologie therapie. Hierin leer ik meer integraal naar klachten te kijken en deze te behandelen vanuit een meer uitgebreide aanpak waarbij ik ook factoren als stress, voeding en leefstijl kan aanpakken.

Rosa Haverkort fysiotherapeut bij fysiosportief Groningen

Rosa Haverkort helpt jou met