Voorkom de verspreiding van het coronavirus: bijgewerkt op 2 april

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, voeren wij een aantal aanpassingen door in onze praktijkvoering. Deze maken wij bekend op deze nieuwspaagina.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. We wensen iedereen veel sterkte in deze periode. Samen maken we het verschil!

Wij baseren onze aanpassingen op het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Het RIVM monitort de verspreiding van het virus en geeft aan welke maatregelen moeten worden genomen. De informatie verandert continu, dus houd de berichtgeving goed in de gaten. Ook geeft het RIVM antwoord op de meest gestelde vragen over de aanpak van het coronavirus.

Binnen het advies van het RIVM, nemen wij ook het advies van onze beroepsgroep, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie mee in de beslissing over onze maatregelen.

Heb je een vraag over het advies van het RIVM?
Bezoek de site van het RIVM voor uitgebreide informatie Voor algemene vragen over het coronavirus kun je ook terecht bij het publieksinformatie-nummer: 0800 1351. Natuurlijk kun je ons ook je vraag stellen.

Stel ons je vraag

Onze aanpassingen

Op maandagavond 23 maart heeft het kabinet extra maatregelen ingesteld om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook heeft onze beroepsgroep het KNGF haar advies aangescherpt. Wij volgen dit advies.

Daarom kunnen wij je van woensdag 25 maart tot dinsdag 13 april alleen helpen met fysiotherapie op afstand. Je fysiotherapeut neemt daarbij via telefoon of computer contact met je op. Samen bespreken we je vragen en adviseren we je wat je zelf kan doen om weer vrijuit te bewegen. 

Op donderdag 9 april maken wij onze aanpassingen vanaf dinsdag 13 april bekend.

Heb je een afspraak bij ons gepland staan?
Dan nemen wij op korte termijn contact met je op om onze aanpassingen en het vervolg van je behandeling te bespreken.

Heb je nog geen afspraak bij ons gepland staan en wil je die plannen?
Vertel het ons via dit formulier. Dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden van je behandeling te bespreken.

Ben je lid van onze fysiofitness?
Op instructie van het kabinet is onze fysiofitness met ingang van 16 maart tot 28 april gesloten. Natuurlijk zijn alle lidmaatschappen in deze periode ook gepauzeerd. Wanneer het kabinet aangeeft dat het weer kan, gaat onze fysiofitness weer open. Aan het begin van de daaropvolgende maand verrekenen we de gepauzeerde periode.

In de tussentijd: blijf in beweging en blijf fit! Henk helpt je hier graag bij! Stel je vraag aan Henk.

fysiosportief-groningen-ervaring-maart-2020

De leukste ervaring bij fysiosportief in maart 2020

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen w...

fysio-dannie-fysio-leon-podcast-4-april-2020

Luister onze nieuwe podcast over Snijder&Meijer in tijden van corona

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen he...

kop-dr-veur-fysiosportief-groningen

Kop d'r veur en in de benen!

We kunnen er niet meer onderuit: het Coronavirus heeft de provincie Groningen bereikt. In de komende maanden zal, zo is de verwachting, onze provincie overspoeld worden door meer ziektegevallen. Alle...