Fysiotherapeut Nico Hoekstra

Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief. Leuk dat je even een kijkje komt nemen, mijn naam is Nico Hoekstra en ben werkzaam bij fysiosportief sinds 2010. Dit doe ik nog altijd met veel plezier binnen ons team waar iedereen zo zijn steentje bijdraagt.

Ik heb mij na de 4 jarige studie fysiotherapie gespecialiseerd in klachten die hun oorsprong hebben in de spieren en pezen. Hiervoor ben ik mij gaan verdiepen in dry needling, echografie, medical taping en gerichte (sportspecifieke)oefentherapie.

Naast fysiotherapie ben ik veel te vinden op de volleybalvelden. Dit heb ik langere tijd op hoog niveau gedaan en doe dit nog steeds, maar nu op een wat lager pitje. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe hinderlijk het kan zijn dat je door blessures niet je sport kan beoefenen. Daarom is mijn interesses de laatste jaren vooral gericht op klachten die veel voorkomen bij bovenhandse sporten zoals schouderblessures, knieblessures en enkelblessures.

Naar mijn inzien is het altijd belangrijk om een compleet plaatje te krijgen van wat er bij de huidige klachten allemaal speelt. Zodat er goed naar de oorzaak van de klacht gekeken kan worden en er een passend behandelplan om de gevolgen, jouw klachten, effectiever en langdurig aan te kunnen pakken wordt opgesteld.

Mocht je momenteel met lichamelijke ongemakken kampen welke je belemmeren in het dagelijkse functioneren of je sportprestaties, aarzel dan niet om je vragen te stellen!

Benieuwd naar hoe andere mensen mijn behandeling ervaren? Lees hier de ervaring van Carien Raad

Mocht je momenteel met lichamelijke ongemakken lopen welke je belemmeren in uw dagelijkse functioneren of sport prestaties, aarzel dan niet om een vraag te stellen aan mij of een van mijn collega’s over je klachten!

Nico Hoekstra fysiotherapeut bij fysiosportief Groningen

Nico Hoekstra helpt jou met