Fysiotherapeut Nico Hoekstra

Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief. Leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben en wat ik mogelijk voor je kan betekenen. Ik ben Nico Hoekstra en werk sinds 2010 bij fysiosportief. Ik ben hier begonnen met mijn eerste stage toen Dannie en Onno nog met z’n tweeën waren. Sinds die eerste stage ben ik hier nooit meer weg gegaan.

In de afgelopen 6 jaar is er heel wat verandert binnen de praktijk. Zo zijn we uitgegroeid naar een volwaardig team met allerlei verschillende specialisaties. Zo wordt er binnen de praktijk altijd gestreefd naar een passend behandelplan waarbij wanneer nodig een collega met meer kennis op het gebied van uw klacht ingezet wordt.

Binnen fysiosportief ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van myofasciale klachten, oftewel klachten voortkomend uit ons spierkorset. Deze klachten behandel ik voornamelijk met fysiotherapiedry needling, oefentherapie en medical taping.

Naast de myofasciale klachten ben ik vanuit mijn eigen sport en passie volleybal mij gaan richten op volleybal gerelateerde klachten. Denk hierbij aan de klassieke blessures zoals enkel verzwikkingen, overbelaste schouders en jumpers knee klachten. Zo ben ik ook fysiotherapeut van verschillende volleybalverenigingen en ben ik recent mee geweest met de ploeg dat voor het europees studenten kampioenschap streed in Zagreb.

Benieuwd naar hoe andere mensen mijn behandeling ervaren? Lees hier de ervaring van Carien Raad

Mocht je momenteel met lichamelijke ongemakken lopen welke je belemmeren in uw dagelijkse functioneren of sport prestaties, aarzel dan niet om een vraag te stellen aan mij of een van mijn collega’s over je klachten!

Nico Hoekstra fysiotherapeut bij fysiosportief Groningen

Nico Hoekstra helpt jou met