Fysiotherapeut Merel van der Lei

Hallo! Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief. Ik ben Merel van der Lei en sinds september 2019 werkzaam bij fysiosportief. Afgelopen juli ben ik na 4 jaren studeren aan de Hanzehogeschool in Groningen afgestudeerd als fysiotherapeut. De laatste maanden van mijn stagejaar heb ik stage gelopen bij fysiosportief. Dit is van beide kanten erg goed bevallen en heeft het mogen leiden tot een plek in dit leuke team.

Het wonen en werken vindt nu beide plaats in het gezellige Groningen. Het komend seizoen pak ik het tennissen weer op bij een tennisvereniging in Groningen. Daarnaast loop ik bij mooi weer hard en kan ik regelmatig mijn energie kwijt in de sportschool. In de winter ben ik op de skipistes te vinden. Naast het werk en sporten zoek ik graag vriendinnen en gezelligheid op.

Onder de mensen zijn vind ik erg belangrijk. Als fysiotherapeut kan dit volop. Je werkt samen met zowel collega’s als cliënten om tot een passend behandelplan te komen en zo klachten te verhelpen. In de toekomst wil ik me graag verder specialiseren binnen de fysiotherapie. Maar voor nu richt ik me volledig op mijn nieuwe uitdaging bij fysiosportief. Mijn doel is om cliënten zo efficiënt en plezierig mogelijk te helpen, zodat ze weer snel klachtenvrij kunnen sporten en bewegen. Daarbij is mijn overtuiging: Samenwerking tussen fysiotherapeut en cliënt is mede de sleutel tot succes!

Merel van der Lei fysiotherapeut bij fysiosportief Groningen

Merel van der Lei helpt jou met

Rug