Fysiotherapeut Demi Westra

Welkom op mijn persoonlijke pagina van fysiosportief! Mijn naam is Demi Westra en sinds 2018 ben ik werkzaam bij fysiosportief. Voor mijn afstudeerstage kwam ik bij fysiosportief terecht. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat we na mijn diplomering besloten hebben om samen te gaan werken.

Sporten is mijn ding, dit doe ik mijn hele leven al. Vroeger vooral geturnd, gevolleybald en geschaatst. Tegenwoordig pak ik die laatste sport weer lekker fanatiek op. Zo zul je mij regelmatig in mijn vrije tijd in Kardinge of Thialf zien. Als sporter weet ik als geen ander, dat af en toe spierpijn er gewoon bij hoort. Maar als spierpijn overgaat in pijnklachten en blessures, dan wordt het plezier in sporten natuurlijk wel aangetast.

Vanuit die ervaring is mijn belangstelling voor het vak fysiotherapie eigenlijk ontstaan en heb ik deze studie opgepakt. Tijdens mijn studie heb ik mij in eerste instantie vooral verdiept in sport gerelateerde klachten. Gaandeweg kwamen allerlei andere klachten van het gehele bewegingsapparaat ook uitgebreid aan de orde. Daar doe ik nu mijn voordeel mee. Bij welk type blessures dan ook, altijd kijk ik naar het gehele bewegingsapparaat, inclusief de wervelkolom. Naast mijn werk bij Fysiosportief ben ik in mijn vrije tijd ook fysiotherapeut bij een voetbalclub, een dames eredivisie zaalvoetbalteam. Als fysiotherapeut ben ik altijd voor, tijdens en na wedstrijden en trainingen aanwezig i.v.m. preventieve behandeling, eventueel acuut letsel en/of hersteltrainingen.

Winnen is beginnen
In de toekomst ga ik mij zeker nog verder specialiseren binnen de fysiotherapie. Maar voor nu is mijn persoonlijke doel om mijn cliënten zo snel mogelijk van hun klachten af te helpen, zodat er weer lekker en pijnvrij – in welke vorm dan ook – bewogen kan worden.

Demi Westra fysiotherapeut bij fysiosportief Groningen

Demi Westra helpt jou met

Rug