Luister de KNIEsportief podcast over het binnenband letsel van de knie

Wannneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen helpen. Dit doen we tijdens je behandeling en ook daaromheen. Bijvoorbeeld via onze informatiefolders en via onze podcasts.

Voor deze editie van onze KNIEsportief podcast serie streek onze collega Leon Meijer woensdag 22 april 2020 neer in het prachtige Huis van Bewaring te Almelo. Bijna 70 jaar lang heeft dit indrukwekkende huis als gevangenis gefungeerd, tot het in 1995 werd gesloten. In 2004 werd het door de huidige eigenaren gerenoveerd tot een stijlvol hotel. Een unieke kans voor Leon om hier een passende podcast op te nemen met als onderwerp het binnenste knieband letsel.

KNIEsportief podcast binnenband letsel van de knie

Als gast met hoofdletters schoof orthopedisch chirurg en knie specialist Roy Hoogeslag aan. Zoals Roy aan gaf in het gesprek gaat zijn aandacht volledige uit naar het mooiste gewricht van het lichaam, de knie. Roy is werkzaam binnen OCON orthopedische kliniek in Twente en is tevens verbonden als clubarts aan FC Twente. 

Tijdens de podcast wandelen deze twee heren stapsgewijs door het kniegewricht heen om uiteindelijk scherp te stellen op de binnenband van de knie. 

KNIEsportief fysiotherapie voor je knie

Bij KNIEsportief werken verschillende specialisten in een multidisciplinaire omgeving met elkaar samen om jou een zo optimaal mogelijke behandeling te kunnen geven. Wij hebben direct contact met sportartsen en orthopeden uit de regio en werken tevens nauw samen met de orthopeden van de Bergman Clinics uit Naarden. De praktijk leert dat een goede multidisciplinaire samenwerking leidt tot een beter resultaat.

fysiosportief-podcast-martijn-keizer

Luister fysiosportiefcycling podcast met oud prof Martijn Keizer

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen he...

fysiosportief-podcast-30-mei-2020

Luister de Snijder&Meijer podcast van 30 mei met Wim en Rob Mulder

Naast behandelen, zijn onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer gek op mooie verhalen. Daarom spreken ze regelmatig af en bespreken samen, of met een goeie bekende de afgelopen week, hun e...

ervaring-fysiosportief-groningen-harry

De ervaring van Harry bij fysiosportief

Na een val waaraan ik een partiële dwarslaesie heb overgehouden, ben ik na 7 maanden intensieve zorg op zoek gegaan naar een particuliere praktijk. Ik had bij de intake bij fysiosportief direct een ...