Kennismaken met stagiair fysiotherapie Tom

Hallo iedereen! Mijn naam is Tom van Heijst, 24 jaar en student Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Het komende halfjaar ben ik op de locaties aan de Vechtstraat een de Munnekeholm aanwezig onder begeleiding van Olga om ervaring op te doen in als Fysiotherapeut in opleiding.

Voor mijn huidige opleiding heb ik de Bachelor Sportkunde afgerond. Een erg leuke opleiding maar helaas mistte ik erg de vertaalslag naar het individu en hoe deze van fysieke klachten af te helpen. Binnen de Fysiotherapie zit ik helemaal op mijn plek. Op sportief gebied heb ik altijd gevoetbald en dit aangevuld met fitness. Vorig jaar mocht ik mijn eerste halve marathon hardlopen, ondertussen ben ik wederom aan het trainen voor de volgende editie in December! Daarnaast hou ik ook erg van motorrijden.

Ik ben erg benieuwd naar de komende periode bij fysiosportief. Hierin zie ik het als een uitdaging mensen te helpen met diverse fysieke klachten. Óók hoop ik deze periode de volgende stappen te kunnen zetten in mijn professionele ontwikkeling als Fysiotherapeut. Tot snel!

fysiosportief-ervaring--januari-2020

De leukste ervaring bij fysiosportief in januari 2020

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen w...

ervaring-fysiosportief-groningen-mila

De ervaring van Mila bij fysiosportief

Lieve Olga, 10 maanden geleden begonnen wij samen ons avontuur. Met als doel mij weer voetballend op het veld te kunnen krijgen. 10 maanden later hebben wij ons doel bereikt. Ik ben je dankbaar voor ...

ervaring-december-fysiosportief

De leukste ervaring bij fysiosportief in december 2019

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen w...