Kennismaken met stagiair fysiotherapie Martijn

Hoi, mijn naam is Martijn Heidemans en ik ben de nieuwe stagiair bij fysiosportief. De komende 10 weken zal ik hier onder begeleiding van Henk fulltime beschikbaar zijn voor vragen en advies. Maar voornamelijk ben ik hier om meer van het mooie vak fysiotherapie te leren en mijn vaardigheden te verbeteren.

De reden dat ik voor fysiosportief heb gekozen zit ‘m in de naam. Sport is een groot onderdeel van mijn leven. In mijn vrije tijd train ik zelf als powerlifter. Dat is een aftakking van fitness voor de mensen die hier niet bekend mee zijn. Mijn droom is om binnenkort op het NK powerliften te staan.

Maar ik heb ook een groot verleden als voetballer. Veldvoetbal om specifiek te zijn. Hier is mijn interesse in de anatomie van het lichaam begonnen. Ik was namelijk negen van de tien keer geblesseerd. Echt een aanwinst voor het team dus. Toen ben ik geholpen door een erg vriendelijke jonge fysiotherapeut die mij van m’n drie jarige liesblessure afhielp. Dat ik weer kon rennen en schieten zonder pijn was een wonder. Op dat moment wist ik het. Ik word fysiotherapeut.

Voordat ik met de opleiding fysiotherapie begon heb ik MBO Sport & Bewegen gevolgd. Hier ben ik opgeleid tot trainer & coach niveau 4. Na het ondertekenen van de diploma heb ik me ingeschreven voor de opleiding fysiotherapie. Ik was nog niet klaar. In het eerste jaar van de opleiding kreeg ik de kans op aan de slag te gaan als Personal Trainer in de grote sportschool keten Basic-Fit. Daar ben ik nu werkzaam sinds januari 2017. Hier begeleid ik mensen naar hun fysieke en soms mentale doel. Een nauwe verbinding met fysiotherapie dus. Iets waar ik intens gelukkig van word is mensen helpen in mijn vakgebied. Dus mocht je me tegenkomen in de praktijk, voor advies en vragen kun je altijd bij me terecht. Tot snel!

ervaring-fysiosportief-november-2019

De leukste ervaring bij fysiosportief in november 2019

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen w...

fysiotherapie-verzekering-groningen-fysiosportief

4 Tips voor het kiezen van je vergoeding fysiotherapie in 2020

Ieder jaar kun je in december en januari je zorgverzekering aanpassen, of overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Een wijziging is snel geregeld. Maar welke wil je maken? Weet jij bijvoorbeeld h...

vergoeding-fysio-groningen-fysiosportief-2020

Ook in 2020 worden wij door alle zorgverzekeraars vergoed

Wij vinden het belangrijk dat iedereen vrijuit kan bewegen en onze hulp daarbij kan laten vergoeden door een zorgverzekeraar. Daarom hebben wij ook dit jaar weer een overeenkomst met alle zorgverzek...