Kennismaken met stagiair fysiotherapie Mandy

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mandy Koopman (27) en ik ben de komende 20 weken te vinden bij fysiosportief als fysiotherapeut in opleiding.

Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de versnelde opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen, een toffe studie die ik naast mijn promotietraject aan het UMCG volg. Ik vind het fantastisch om mensen de juiste handvatten aan te reiken om zonder problemen te kunnen bewegen in het dagelijkse leven.

Met een hoge affiniteit voor knie, schouder en heup problematiek, heb ik ontzettend veel zin om de komende 20 weken van Leon te mogen leren. Als fervent sporter (voetbalster bij GV Groen Geel, squasher en hardloopster) ben ik zelf vaak vaak in aanraking geweest met fysiotherapie. Ook die ervaringen dragen bij aan mijn eigen ontwikkeling tot fysiotherapeut.

Het grootste gedeelte van de week zal ik rondlopen bij fysiosportief. Mocht ik er niet zijn, dan sport ik waarschijnlijk zelf, ben ik actief als verzoger/fysio i.o. bij de meisjes van SC Heerenveen, of bedrijf ik wetenschap bij Denkfysio en aan het UMCG.

Wellicht tot snel!

fysiosportief-ervaring--januari-2020

De leukste ervaring bij fysiosportief in januari 2020

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen w...

ervaring-fysiosportief-groningen-mila

De ervaring van Mila bij fysiosportief

Lieve Olga, 10 maanden geleden begonnen wij samen ons avontuur. Met als doel mij weer voetballend op het veld te kunnen krijgen. 10 maanden later hebben wij ons doel bereikt. Ik ben je dankbaar voor ...

ervaring-december-fysiosportief

De leukste ervaring bij fysiosportief in december 2019

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen w...