Kennismaken met stagiair fysiotherapie Mandy

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mandy Koopman (27) en ik ben de komende 20 weken te vinden bij fysiosportief als fysiotherapeut in opleiding.

Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de versnelde opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen, een toffe studie die ik naast mijn promotietraject aan het UMCG volg. Ik vind het fantastisch om mensen de juiste handvatten aan te reiken om zonder problemen te kunnen bewegen in het dagelijkse leven.

Met een hoge affiniteit voor knie, schouder en heup problematiek, heb ik ontzettend veel zin om de komende 20 weken van Leon te mogen leren. Als fervent sporter (voetbalster bij GV Groen Geel, squasher en hardloopster) ben ik zelf vaak vaak in aanraking geweest met fysiotherapie. Ook die ervaringen dragen bij aan mijn eigen ontwikkeling tot fysiotherapeut.

Het grootste gedeelte van de week zal ik rondlopen bij fysiosportief. Mocht ik er niet zijn, dan sport ik waarschijnlijk zelf, ben ik actief als verzoger/fysio i.o. bij de meisjes van SC Heerenveen, of bedrijf ik wetenschap bij Denkfysio en aan het UMCG.

Wellicht tot snel!

fysiosportief-groningen-ervaring-maart-2020

De leukste ervaring bij fysiosportief in maart 2020

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen w...

fysio-dannie-fysio-leon-podcast-4-april-2020

Luister onze nieuwe podcast over Snijder&Meijer in tijden van corona

Wanneer je bij ons in behandeling bent, dan vinden wij het belangrijk om je goed te informeren. We vertellen je graag hoe je blessure is ontstaan, wat jij er zelf aan kan doen en hoe wij je kunnen he...

kop-dr-veur-fysiosportief-groningen

Kop d'r veur en in de benen!

We kunnen er niet meer onderuit: het Coronavirus heeft de provincie Groningen bereikt. In de komende maanden zal, zo is de verwachting, onze provincie overspoeld worden door meer ziektegevallen. Alle...