Kennismaken met stagiair fysiotherapie Mandy

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mandy Koopman (27) en ik ben de komende 20 weken te vinden bij fysiosportief als fysiotherapeut in opleiding.

Inmiddels zit ik in het laatste jaar van de versnelde opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen, een toffe studie die ik naast mijn promotietraject aan het UMCG volg. Ik vind het fantastisch om mensen de juiste handvatten aan te reiken om zonder problemen te kunnen bewegen in het dagelijkse leven.

Met een hoge affiniteit voor knie, schouder en heup problematiek, heb ik ontzettend veel zin om de komende 20 weken van Leon te mogen leren. Als fervent sporter (voetbalster bij GV Groen Geel, squasher en hardloopster) ben ik zelf vaak vaak in aanraking geweest met fysiotherapie. Ook die ervaringen dragen bij aan mijn eigen ontwikkeling tot fysiotherapeut.

Het grootste gedeelte van de week zal ik rondlopen bij fysiosportief. Mocht ik er niet zijn, dan sport ik waarschijnlijk zelf, ben ik actief als verzoger/fysio i.o. bij de meisjes van SC Heerenveen, of bedrijf ik wetenschap bij Denkfysio en aan het UMCG.

Wellicht tot snel!

fysioportief-podcast-11-juli-2020

Luister de Snijder&Meijer podcast van 11 juli met Arnoud Bodde en Marjolein Knol

Naast behandelen, zijn onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer gek op mooie verhalen. Daarom spreken ze regelmatig af en bespreken samen, of met een goeie bekende de afgelopen week, hun e...

ervaring fysiosportief-juni-2020.jpeg.001

De leukste ervaring bij fysiosportief in juni 2020

Elke dag weer doen wij flink ons bestĀ om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. HierbijĀ kunnen wij veel leren van jou! Daarom overleggen we tijden...

podcast-snijder-meijer-20-juni-2020

Luister de Snijder&Meijer podcast van 20 juni met Patrick Reinders, Pascal de Bruin en Ronald de Bont

Naast behandelen, zijn onze fysiotherapeuten Dannie Snijder en Leon Meijer gek op mooie verhalen. Daarom spreken ze regelmatig af en bespreken samen, of met een goeie bekende de afgelopen week, hun e...