fysiosportief is een fysiotherapiepraktijk in het centrum van Groningen. Als fysiotherapeut helpen wij u om optimaal te kunnen bewegen.

Bij uw lichamelijke klachten en blessures doen wij dit door onze therapie zoals: FysiotherapieSportfysiotherapie en Manuele Therapie. Om uw gezondheid te behouden en uw fitheid te verbeteren doen wij dit door onze training zoals: Fysiofitness en Personal Training. Aanvullend helpen wij u om lichamelijke klachten of blessures te voorkomen door onze concrete adviezen.

fysiosportief Groningen

  • snel een afspraak op tijden van uw voorkeur
  • behandeling zonder verwijzing mogelijk
  • vergoeding door alle zorgverzekeraars
  • ruime openingstijden, ook in avond en weekend
  • behandeling bij ons of bij u
  • kwaliteitsgarantie door registratie in centraal kwaliteitsregister fysiotherapie
  • werkwijze volgens officiële en actuele richtlijnen
  • breed aanbod van begeleidingsvormen en samenwerking met aanvullende specialisaties

fysiosportief Groningen, begeleidt in beweging

In onze fysiotherapie praktijk begeleiden wij zowel mensen met-, als zonder bewegingsklachten. Mensen voor wie bewegen nieuw is en (top)sporters. Wij willen u op de best mogelijke manier begeleiden. Dit doen wij door te luisteren naar uw wensen en voorkeuren en via een persoonlijke benadering een effectieve behandeling te bieden. Tijdens onze begeleiding zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Onze begeleiding is voortdurend in beweging, door onze scholing en het toepassen van de laatste ontwikkelingen op gezondheidsgebied. Door een ruim aanbod van begeleidingsmogelijkheden en samenwerking met aanvullende specialisaties, kunnen wij u begeleiden van klachtenvrij bewegen, het voorkomen van bewegingsproblemen tot aan leefstijlverbetering.

Wij willen u optimale kwaliteit leveren. Daarom zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit betekend dat al onze fysiotherapeuten voldoen aan de kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg. Ook zijn onze fysiotherapeuten ingeschreven in het register voor de Beroepen in de Gezondheidszorg (BIG).

Wij gebruiken de centrale richtlijnen voor fysiotherapie in onze behandelingen. Per kwartaal vernieuwen wij onze werkprocessen. Wekelijks bespreken wij met het gehele team onze algemene werkwijze. En altijd vullen wij de kennis en vaardigheden van elkaar aan in onze behandelingen.

Tenslotte werken wij met de klachtenregeling van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.

Stel uw vraag Maak uw afspraak