Ervaringen bij fysiosportief

Elke dag weer doen wij flink ons best om iedereen die voor ons kiest zo goed en zo snel mogelijk weer vrijuit te laten bewegen. Hierbij kunnen wij veel leren van jou! Daarom vragen wij actief na hoe jij en andere mensen onze behandeling ervaren. Dit doen we tijdens je behandeling en met een speciaal voor fysiotherapeuten ontworpen onafhankelijk klantervaringsonderzoek. 

Wat we van jou en van het onderzoek horen, bespreken we iedere maand in ons team. Kan iets beter? Dan passen we dit zo snel mogelijk toe. Ben je tevreden? Daar doen we het voor! Daarom kiezen we elke maand de leukste ervaring en delen deze met jou.

De leukste ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen in 2020

De leukste ervaringen bij fysiosportief Fysiotherapie Groningen in 2019

#ikbenweersportief

Soms is een ervaring zo mooi, dat we graag het hele verhaal vertellen. Waarom ben je bij ons gekomen? Hoe hebben we je kunnen helpen? En mooist van alles; wat hebben we samen bereikt?! Deze verhalen verzamelen we in de serie #ikbenweersportief

Lees verhalen uit #ikbenweersportief

Wetenschappelijk ervaringsonderzoek

Naast ons persoonlijk contact met iedereen die wij behandelen voeren wij samen met een extern bureau ook continu een speciaal voor fysiotherapeuten ontworpen onafhankelijk klantervaringsonderzoek uit. Hierin onderzoeken wij de ervaringen bij onze praktijk op het gebied van Informatievoorziening, Bejegening, Participatie en Therapietrouw en Verwachtingsmanagement van het Behandelproces. Ook worden de ervaringen geconcretiseerd in een Net Promotor Score en een Algemene Beoordeling. Hieronder lees je onze resultaten voor dit jaar en de afgelopen jaren.

Hoe hebben wij jou behandeld?

Nu je al deze ervaringen gelezen hebt, zijn wij natuurlijk ook benieuwd naar jouw ervaringen bij ons. Druk dus op de knop en laat het ons weten!

Vertel ons jouw ervaring

Ben je tevreden? Daar doen wij het voor! En wij vinden het erg leuk wanneer je dit ook aan anderen vertelt.