Ongeveer anderhalf tot twee jaar geleden was de eerste keer dat ik bij fysiosportief aanklopte. Ik had een hele tijd daarvoor al een schouderoperatie gehad maar wederom ging de schouder herhaaldelijk uit de kom. Toen ben ik naar Leon Meijer gegaan voor advies: trainen of opnieuw opereren. De instabiliteit was dusdanig aanwezig dat training niet veel uit ging halen, opereren dus. Een duidelijk maar eerlijk advies, dat kon ik waarderen.

Na een tweede operatie bij Leon gerevalideerd. Dat was een goed traject met veel afwisseling en goede begeleiding. Zo werd er hard gewerkt naar volledig herstel. Niet alleen in het dagelijks leven moest ik weer kunnen functioneren maar ik wilde ook graag zoveel mogelijk sporten weer kunnen doen.

Daarvoor werden de trainingen steeds verder uitgebouwd. Met uiteindelijk circuittrainingen bij fysiosportief Groningen Centrum in Train More en in het Noorderplantsoen. Die waren pittig maar erg gaaf. De begeleiding gaf vertrouwen dat de schouder weer sterk is en alles weer aan kan. Voor het traject ging de schouder uit de kom bij het aantrekken van de jas maar nu weet ik dat zelfs de monkey bars geen enkel probleem meer zijn. Het ultieme doel bereikt, daar wil ik Leon en team voor bedanken!