De ervaring bij fysiosportief van Raymundo

Vanwege een chronische aandoening, nu alweer ruim 13 jaar, moet ik d.m.v. gerichte training proberen mijn algehele conditie en welzijn te verbeteren door o.a. fysieke trainingen.

In de loop der jaren diverse zorgaanbieders bezocht, helaas bleek de begeleiding voor onderhouden en verbetering van de conditie geen resultaat op te leveren domweg omdat er geen begeleiding was. Sinds medio 2017, door middel van mond tot mond reclame, bij fysiosportief beland met als begeleidster Rosa Haverkort. Wel een gevoel van jaja, het zal wel, gezien de eerder ervaringen. Het is mij 100% meegevallen!

Rosa koppelt een persoonlijke begeleiding aan gedegen vakkennis. Uitleg wordt gevraagd en ongevraagd gegeven. Trainingen worden toegespitst op mijn aandoening maar ook aan het verbeteren van de algemene conditie. Er wordt naar je geluisterd en trainingen worden indien daar waar nodig aangepast. Doelen worden steeds met kleine stapjes naar boven bijgesteld maar na 10 maanden training is de vooruitgang verbazingwekkend. Ik kan weer dingen doen waarvan ik dacht dat die buiten bereik waren van mijn mogelijkheden. Heel positief is dat er nog steeds sprake is van verbetering.

Algehele indruk van fysiosportief is een goede sfeer, competente behandelaars die hun werk met plezier doen en dit koppelen aan een individuele behandeling.