De ervaring bij fysiosportief van Mark

Voor mijn studie woon ik sinds 2014 in Groningen. Sindsdien ben ik tevens lid bij studentenroeivereniging A.G.S.R. Gyas. Binnen Gyas ben ik actief in verschillende commissies en ben ik gaan wedstrijdroeien. Dit betekend dat je bijna dagelijks aan het roeien bent en soms wel twee keer per dag traint. Nadat ik helaas geen tijd meer had om te roeien ben ik gaan coachen.

fysiosportief heeft voor mij altijd veel kunnen betekenen. Als het nodig was kon ik wekelijks terecht voor wat vastzittende spieren maar ook voor grotere blessures stonden ze altijd voor mij klaar. Naast de fijne en goede behandelingen hebben ze ook veel ondersteuning geboden voor het uitvoeren van de oefeningen om blessures te voorkomen.

Als coach kon ik deze meegekregen kennis over het ontwikkelen van de core-spieren en mobiliteit gebruiken binnen core-trainingen, FML-testen en circuittrainingen overbrengen op de beginnende wedstrijdroeiers van Gyas. Regelmatig gaven ze traingingen aan de beginnende wedstrijdroeiers om de coaches te kunnen ondersteunen bij het overbrengen van de kennis. Bij vragen, tips of verduidelijking voor de uitleg kon ik ook altijd bij de fysiotherapeuten terecht.

Bij fysiosportief kun je rekenen op deskundige, duidelijke en fijne begeleiding.