De ervaring bij fysiosportief van Els

Een aantal maanden geleden ben ik tijdens een schaatstraining hard op het ijs gevallen. Aanvankelijk had ik vrij weinig last van mijn nek en schouders, maar al snel bleek dat de val mijn lichaam geen goed had gedaan.

Vanwege eerdere onprettige ervaringen wilde ik in eerste instantie niet naar een manuele therapeut toe. Na contact te hebben opgenomen met fysiosportief werd desalniettemin de manuele therapeute Stefanie Oldhoff, aanbevolen. Het duurde eventjes, maar uiteindelijk heb ik mij laten overhalen om toch weer manuele therapie te ondergaan en ik ben erg positief over het resultaat.

Stefanie stelde mij direct op mijn gemak en vertelde duidelijk wat ze ging doen en wat het (beoogde) effect zou zijn. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en ik ben zeer tevreden over Stefanie. Het voelt alsof ik mijn nek en schouders weer veel vrijer kan bewegen en de vervelende hoofdpijnklachten die ik had als gevolg van de val, zijn grotendeels verdwenen.

Ik vertrouw erop dat de klachten uiteindelijk nagenoeg zullen verdwijnen. Los van het voorgaande vind ik het prettig dat fysiosportief niet alleen tijdens kantooruren geopend is en dat ik bijvoorbeeld op dinsdagavond behandeld kan worden.

Nek