Sportfysiotherapie

Wilt u beginnen met sporten, maar weet u niet wat u lichaam aankan? Wilt u een mooie sportprestatie leveren, maar wel op een verantwoorde manier? Of heeft u een sportblessure opgelopenen wilt u snel en goed revalideren? Sport stelt andere eisen aan uw  lichaam en dus ook aan uw fysiotherapeut.Daarom helpen wij u in deze gevallen met sportfysiotherapie.

Sportfysiotherapie is een behandelmethode gericht op het ondersteunen van uw sportprestatie. Wij doen dit al jarenlang bij sporters van recreatief tot olympisch niveau. Ook zijn wij zelf actieve sporters. Wij weten dus hoe frusterend het is om geblesseerd te zijn. En hoe goed het voelt om je eigen prestatie aan te scherpen.

Begint u met een nieuwe sport? Wij adviseren u over de impact van de inspanning op uw lichaam en een optimaal herstel hiervan. Twijfelt u over een blessure uit het verleden? Wij analyseren de status hiervan en bouwen de belasting geleidelijk met u op.

Sport u al een tijdje? Dan wilt u blessurevrij blijven. Wij helpen uw met concreet advies over uw sporttechniek en uw materiaal. Wilt u uw prestatie verbeteren? Dan meten wij uw prestatievermogen en ontwerpen op basis hiervan een effectief trainingsschema.

Bent u geblesseerd geraakt tijdens het sporten? Of hebt uw een lichamelijke klacht waardoor u niet vrijuit kunt bewegen? Wij stellen snel een duidelijke diagnose. In ons professionele trainingscentrum kunt u uw conditie onderhouden met alternatieve training. Kunt u weer sporten? Wij stemmen uw status af met uw trainer en gaan met u het veld op om de revalidatie af te sluiten op uw sportniveau.

Heeft u hardloopblessures? Dan helpen wij u met fysiosportiefrunning

Heeft u een knieklachten? Of bent u geopereerd aan uw knie? Dan helpen wij u met ons specifieke revalidatietraject voor knieklachten.

Optimale prestaties vragen een optimale begeleiding. Daarom bestaat uw begeleidingsteam naast onze sportfysiotherapeut ook uit onze partners: een manueel therapeut, sportdiëtiste en een sportpodoloog. Daarbij hebben wij een directe samenwerking met de sportartsen in Groningen voor een snelle diagnose en eventuele behandeling in het ziekenhuis.

Sportfysiotherapie van fysiosportief Groningen

Stel uw vraag Maak uw afspraak

De volgende fysiotherapeuten helpen u met sportfysiotherapie:

Wij bieden u Sportfysiotherapie op de volgende lokaties: