Knie Fysiotherapie in Groningen

KNIEsportief is ontstaan door een gezamenlijke voorliefde van 3 van onze sportieve fysiotherapeuten voor alle klachten gerelateerd aan het kniegewricht. Collega NVFS sportfysiotherapeut Leon Meijer ziet in zijn dagelijkse praktijk bijna 80 procent kniegerelateerde klachten. Daarbij komt dat, vanwege een goede multidisciplinaire samenwerking en goede resultaten in het verleden, steeds meer mensen met knieklachten geholpen worden bij fysiosportief. Samen met een aantal collega’s hebben we toen de krachten gebundeld en is KNIEsportief ontstaan. Dit team bestaat uit Frederik Sikkema, Marle Brenkman en Leon Meijer. Wij vinden dat jij als patiënt recht hebt op de juiste adequate zorg voor jouw knie. Bij KNIEsportief wordt je behandeld door iemand met specialistische kennis op het gebied van de knie, en niet door een algemeen fysiotherapeut, waarbij kniegerelateerde klachten slechts een onderdeel zijn van zijn behandelaanbod. Wij specialiseren ons in 1 aandachtsgebied; de knie.

Waarom is het bij knieklachten zo belangrijk om een expert te kiezen?

Knieklachten kunnen een behoorlijke beperking met zich meebrengen bij het uitoefenen van dagelijkse activiteiten als wandelen, fietsen, traplopen en sportbeoefening. Ook tijdens dagelijkse werkzaamheden kunnen knieklachten als zeer vervelend worden ervaren. Juist op zo’n moment is de kennis van een gespecialiseerd behandelaar noodzakelijk en daar kan KNIEsportief jou mee helpen.

Zoals beschreven werken er binnen fysiosportief drie knie-experts nauw met elkaar samen en helpen we patiënten uit de wijde omgeving bij hun herstel en het oppakken van hun dagelijkse activiteiten, werk en sport. Iedereen met knieklachten kan bij ons terecht. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om tijdelijke of blijvende klachten of beperkingen na bijvoorbeeld een voorste kruisbandreconstructie.

Bij KNIEsportief werken verschillende specialisten in een multidisciplinaire omgeving met elkaar samen om u een zo optimaal mogelijke behandeling te kunnen geven. Wij hebben direct contact met sportartsen en orthopeden uit de regio en werken tevens nauw samen met de orthopeden van de Bergman Clinics uit Naarden. De praktijk leert dat een goede multidisciplinaire samenwerking leidt tot een beter resultaat.

“Iemand die zich specialiseert in één aandachtsgebied, kan jou als patiënt het beste helpen om van je knieklacht af te komen.”

KNIEsportief Knie Fysiotherapie van fysiosportief Groningen

Deze Fysiotherapeuten helpen jou met KNIEsportief