Fysio Fitness in Groningen

Wil je wèl uw in beweging komen en je fitheid verbeteren, maar niet in een grootschalig fitnesscentrum met topfitte sporters, en zonder begeleiding om u heen? Met onze fysiofitness combineren wij het comfortabele van een fitnesscentrum met de professionaliteit en persoonlijke begeleiding vanuit onze fysiotherapie. Of je nu wil beginnen met fitness, een persoonlijkere aanpak zoekt, of na je revalidatie in beweging wilt blijven. Wij helpen je optimaal trainen om zo genoeg energie voor je dagelijks leven te hebben.

Onze personal trainer begint met een kennismaking met jou en je lichamelijke mogelijkheden, wensen en voorkeuren. Vervolgens stelt hij op basis hiervan een persoonlijk programma voor je op. Je voert je programma uit in een ontspannen situatie waarin je volledig jezelf kan zijn. Periodiek evalueert je trainer met je hoe je het sporten ervaart, welke resultaten je hebt bereikt en welke bijstellingen jouw programma effectief houden.

  • Wij hebben maandlidmaatschappen met een korte opzegtermijn en zonder inschrijfkosten
  • Wij zijn 6 dagen per week met ruime openingstijden geopend

Heb je moeite met het vinden van de motivatie om in beweging te komen, of te blijven? Hiervoor hebben wij een apart begeleidingstraject opgezet.

Heb je intensievere begeleiding nodig? Dan breiden wij onze begeleiding uit met personal training, of voedingsbegeleiding door een dietist.

Fysio Fitness van fysiosportief Groningen

Deze Fysiotherapeut helpt jou met Fysio Fitness