Fysio Fitness

Wilt u wèl uw in beweging komen en uw fitheid verbeteren, maar niet in een grootschalig fitnesscentrum met topfitte sporters, maar zonder begeleiding om u heen?

Met onze fysiofitness combineren wij het comfortabele van een fitnesscentrum met de professionaliteit en persoonlijke begeleiding vanuit onze fysiotherapie. Of u nu wilt beginnen met fitness, een persoonlijkere aanpak zoekt, of na uw revalidatie in beweging wilt blijven. Wij helpen u optimaal trainen om zo genoeg energie voor uw dagelijks leven te hebben.

Onze personal trainer begint met een kennismaking met u en uw lichamelijke mogelijkheden, wensen en voorkeuren. Vervolgens stelt hij op basis hiervan een persoonlijk programma voor u op. U voert uw programma uit in een ontspannen situatie waarin u volledig zichzelf kunt zijn. Periodiek evalueert hij met u hoe u het sporten ervaart, welke resultaten u bereikt en welke bijstellingen uw programma effectief houden.

Heeft u moeite met het vinden van de motivatie om in beweging te komen, of te blijven? Hiervoor hebben wij een apart begeleidingstraject opgezet.

Heeft u intensievere begelieiding nodig? Dan breiden wij onze begeleiding uit met personal training, of voedingsbegeleiding door een dietist.

Fysio Fitness door fysiosportief Groningen

Stel uw vraag Maak uw afspraak

De volgende fysiotherapeut helpt u met fysiofitness:

Wij bieden u Fysiofitness op de volgende lokatie: